Upphandling

Energipriserna varierar kraftigt och antalet variabler som styr dem ökar. Med Energiresurs hjälp optimerar du dina energiinköp med ett avtal skräddarsytt för ditt företags behov och förstås med marknadens bästa pris. Vi handlar upp de flesta energiprodukter som finns på marknaden, exempelvis el, naturgas och träprodukter. Med vår hjälp är du garanterad både bättre avtal och lägre inköpspris för alla dina energiinköp.

Vid en första kontakt ger vi dig en bild av vilka möjligheter det finns att handla upp just din energi. Därefter bistår vi med en upphandling och en sammanställning innan vi presenterar de alternativ du har. Men upphandlingsdelen är bara ett första steg för att optimera dina energiinköp. Därefter hjälper vi dig med att kontinuerligt ta kloka beslut för att få en inköpsportfölj som kan ge låga energipriser på sikt.

Kan man räkna med att en professionell upphandling ger ett lägre energipris? Ja, det kan man. Och man kan också minimera de risker – och spara pengar – som finns i ett traditionellt energiavtal genom att ta bort de delar som utgör ett ökat risktagande. Hur ofta läser du det finstilta och begär förändringar av detta? Energiresurs gör det alltid. Tack vare detta har många av våra uppdragsgivare sluppit obehagliga överraskningar i efterhand.