Om företaget

Energiresurs är en konsultbyrå specialiserad på upphandling, utredning och rådgivning inom energiområdet. Vi är en kompetent partner som kan vägleda dig i de flesta energifrågor som dyker upp i en organisation.

Tack vare mångårig erfarenhet inom marknads-, produkt- och affärsutveckling inom stora och medelstora energibolag, har vi värdefull kunskap om hur energimarknaden fungerar, och om hur energibolag agerar och prissätter sina produkter. Detta är en förutsättning för att kunna optimera dina energiavtal, sköta upphandling av olika energislag och ge dig värdefull kunskap om energimarknaden.

Med Energiresurs unika kompetens är du garanterad både bättre avtal och lägre inköpspriser för alla dina energiinköp. Vi bistår även vid genomförandet av energiomställning till förnybara energikällor.

Att leda energieffektiviseringsprojekt är ett annat område där vi är verksamma. Med vår metod kombineras all den expertis och kunskap som behövs för att vässa ett energieffektiviseringsprojekt att bli så framgångsrikt som möjligt.

Energiresurs är samarbetspartner till Svensk Energi.