Rådgivning

Vi bevakar utvecklingen på råvarumarknader och el- och gasmarknaden. Detta i kombination med erfarenhet från produkt- och affärsutveckling på några av Europas energibolag, gör att vi kan hjälpa dig att fatta rätt beslut i de flesta energifrågor. För kontinuerlig dialog och stöd vid energiinköp är du välkommen att teckna ett supportavtal. Du har då fri tillgång till rådgivning och hjälp vid behov.

Vår rådgivning bygger på enkelhet. Du avgör vilket åtagande du vill göra. Vi kan löpande sköta alla dina energiärenden eller bara vissa delar. Du bestämmer själv i vilken grad du vill vara delaktig. Varför belasta din organisation eller ditt dagliga arbete med frågor som kanske inte dyker upp ofta?

Går det att mäta rådgivning i pengar? Visst gör det det! Energiresurs sparade under sina tre första år (2009–2011) in cirka 30 miljoner kronor till sina uppdragsgivare. Därefter har vi ökat takten och sparar in några miljoner till. Det bästa är att det för de flesta kunder är bestående besparingar som genereras år efter år.